Műhelyünk szolgáltatásai

Műhelyünk a következő szolgáltatásokkal áll kedves ügyfelei rendelkezésére:

  • Műszaki vizsgára felkészítés, vizsgáztatás és zöldkártya ügyintézés

  • Gépjármű motorok felújítása (garanciával)

  • Gépjárművek javítása

  • Autóvillamossági munkák

  • Gépjármű szervízelési program

Gépjárművek javítása

Műhelyünk vállalja keleti és nyugati gyártmányú személygépkocsik kis- és nagyjavítását (garanciával). A gépjárművek javításánál igyekszünk az ügyfél számára legkedvezőbb javítási megoldást megtalálni. A javításra érkező gépkocsit átvizsgáljuk, a lehetséges hibákat felmérjük. A felmérés alapján előzetes árkalkulációt készítünk a szükséges alkatrészek, munkabér és egyéb költségek feltüntetésével. Így Ön már a javítás megkezdése előtt tisztában lehet a várható költségekkel. Amennyiben a gépjármű megbontása során újabb hibákat találunk, akkor Önt erről haladéktalanul telefonon vagy E-mail-ban értesítjük.

Műhelyünk a következő órabérekkel dolgozik:

Munkaidőben

8000 Ft/fő bruttó

Sürgősségi díj

8250 Ft/fő bruttó

Túlóra / Szombat / Szabadnap

8500 Ft/

 

 

Munkaidő: 8:00 -17:00 - óráig.
Ebédidő: 12:30 -13:30-ig
Gépkocsi átadás átvétel: 17:00-18:30- ig.

Műhely tíz alkatrész nagykereskedéssel áll közvetlen számítógépes kapcsolatban. A nagykereskedések egyenként 750- 800000 darabos alkatrész raktárkészlettel rendelkeznek, amelyekből a műhelybe a beépítendő alkatrész 3-24 órán belül eljuttatható. Így műhelyünk garantáltan a leggyorsabb és legolcsóbb alkatrész beépítést tudja vállalni.

 Két éve két gumiabroncs Nagykereskedéssel is felvettük a kapcsolatot és megkezdtük a gumiabroncsok forgalmazását és a gumiabroncsok szerelését centírózását is.

Műhelyünk kidolgozott egy költségkímélő gépjármű-átvizsgálási és javítási programot. A programban való részvétellel Ön biztos lehet benne, hogy gépjárműve kedvezményes költségráfordítással mindig üzembiztosan rendelkezésére áll. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor tekintse meg részletes ajánlatunkat.

Rendszeres gépjármű-karbantartási program

Kedvező alkatrész áraink és alacsony munkadíjunk mellett állandó ügyfeleink részére kidolgoztunk egy karbantartási programot is. A program keretében elvégezzük a gépjárműtípusra előírt, évszaknak megfelelő átvizsgálást.

Autóvillamosság

Minden általunk szervízelt típusú gépkocsi

Teljes körű, autóvillamossági szervízelése:

   önindító javítása, felújítása

generátor javítása, felújítása

 

minden típusú villamos-hálózati munka elvégzése.